Co s vepřovým, aby nebylo jak podrážka?
Doplňuji:
naklepala,usmažila,uvařila,udusila a zuby si vylámala:(
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, panenka, annas, anonym, Jahoda, anonym před 5332 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Naklepat,uvařit!?
Tak to bylo špaté maso,nějaký stoletý prasátko! Případně svině!
Doplňuji:
Annas,Vy se papińáku nebojíte,já mám z něho od dětství hrůzu. Mamce to
pořád nějak prskalo,sem tam bouchlo. Nějak se mi to nezdá,ale máte
pravdu,to by určitě masíčko během chvilky změklo,i když jsem zažila
masko,které se nedalo uvařit,dokonce smrdělo prasetem.
Upravil/a: kropitko
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší je tlakový hrnec. V něm se nejlépe maso dusí. Já v něm dělám všechno – brambory, rýži, hovězí, vepřové atd.
0 Nominace Nahlásit |
Tlakáče se rozhodně není třeba obávat, je ovšem nutné respektovat návod na používání a nenechávat ho na plotně bez dozoru. Manželka kromě hrnce, kde třeba dělá i kroupy na šoulet, velmi často používá remosku. Perfektní je z ní např. kulatozrnná rýže a bezvadně chutná v remosce upečené /vykostěné/ vepřové koleno. To fakt nemá chybu.
0 Nominace Nahlásit |
Naklepat a naložit do druhého dne do oleje.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, elektrikář, annas
před 5332 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stare maso,nejlepši na gulaš.
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, annas
před 5332 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bylo to opravdu vepřové?
Je to dlouho,co v Rusku našli zmrzlého mamuta.
Ochutnali-šlo to.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář
před 5332 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Slyšela jsem několik názorů odborníků na zdravou výživu, papiňák
nedoporučovali z toho důvodu, že se nějak tím tlakem mění struktura toho
pokrmu – masa.
A je přece stejně známo, že zdravější je delší vaření za nízké
teploty. Takže já vařím, dusím, atd. na velmi, velmi nízkou teplotu,
téměř bez vody, ta je obsažena v tom masu a jak není „vymáchané“
v té vodě, má zcela jinou a dobrou chuť. Je to také v nádobí, u toho,
co mám, tak poklice sedí přesně na hrnec a voda se z potravin neodpaří,
ale udrží se v nich. Také používám tzv.pomalý hrnec a taky dobrý –
doporučuji 🙂.
A v neposlední řadě to je také v kvalitě masa, co si budeme povídat,
že? 🙂
0 Nominace Nahlásit |
tak příště takové maso použij na guláš, dlouho dusit a aby změklo, babička přidává na špišku noži kypřícího prášku do pečiva ;)
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář
před 5332 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Myslím že by stačilo jen naklepat a usmažit..nebo udusit..jedno s toho.. nedoporučuji všechno dohromady..
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |