Drap
Pomlet na jemno, přidat hořčici, koření, kyselou okurku, třeba
i vařené vejce, zamíchat a skvělá pomazánka jer hotová. Pokud je maso
hodně libové, přidat sádlo, aby byla pomazánka dobře roztíratelná a
hladká.
anonym
Sáček zmražené zeleninové směsi (podle toho, co máte ráda) orestovat
na pánvi, přidat maso a uvařené těstoviny nebo rýži. Zakápněte trochou
kečupu, 2–3 lžíce jogurtu nebo majonézy a máte báječnou večeři. Na
dochucování nejraději používám Harmonii chuti. Máte-li masa opravdu jen
trošinku, můžete do takovéhoto salátu přimíchat strouhaný nebo na
kostičky nakrájený sýr. Chuť můžete obměnit přidáním čerstvé
zeleniny.
Takové saláty ze zbytků „něčeho“ jsou vždy chutné a Vaše fantazie si
u jejich přípravy přijde na své.