Miminko mi také v posteli se mnou spí lépe ale včera jsem četla o syndromu náhlého umrtí miminka a radši ho dávám na noc do postýlky máme i nanny monitor dechu takže je to asi lepší myslíte že se toho děsit nemám a i nadále spát s miminkem v mé posteli zkoušela jsem monitor dechu dát pod něj u mě v letišti ale zachytilo to i muj dech takže kdyby mimčo přestalo v noci dýchat tak o tom ani nevím
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, iwetax před 5318 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já osobně bych s miminkem v posteli nespala, protože se různě obracim a měla bych strach, že ho zalehnu.
Monitor dechu jsme dostali jako dárek a je to moc dobrá věc. 2krát se dcera dusila a on to zachytil, zatím co mi spali , monitor nás vzbudil a dcera byla úplně rudá. 4krát houkal když asi přestala dýchat. A to je to starší typ z bazaru. Od 4měsíce už nehoukal.
3Kdo udělil odpovědi palec? anetadela1, misicka2310, afro.minerva
před 5318 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak už jsem ti Misicko psala já jsem s mojíma dětma spala v posteli a vše bylo bez problémů.Jak pak měli jeden rok začala jsem jich učit na postýlku,kterou jsem si dala ke své posteli a pak jsem jim jen dala mou ruku aby mě cítili že jsem s nimi a spaly mě pěkně.Nebo malého můžeš mít v postýlce tu postýlku si dej k tvé postely pokud můžeš a jen mu dej vždy tvou ruku aby tě citíl že jsi s ním.Vůbec se nemusíš ničeho obávat taky jsem byla taková jak jsi ty při prvním dítěti,ale postupem času jsem se vše naučila hodně mi pomáhala a radila má rodina a pak už to vše bylo dobrý.
1Kdo udělil odpovědi palec? misicka2310, afro.minerva, kupkina
před 5318 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem spala s první dcerou první tři týdny. Pak jsem se jednu noc
probudila, teda dcera mě probudila, a já s hrůzou zjistila, že moje ruka
leží na jejím maličkým obličejíčku a že jsem ji mohla udusit.
Vyklepaná jsem ji tenkrát dala do postýlky a řekla si, že s dalším
mimčem už to tak praktikovat nebudu.
Jinak jsem žádný monitor neměla. Já se budila při každým sebemenším
pohnutí a myslím si, že monitor stejně nezabrání nejhoršímu. Já bych
tomu teda nevěřila.
0Kdo udělil odpovědi palec? iwetax, afro.minerva
před 5318 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jde o SIDS, tak to nevím, ale radši bych to neriskovala.
Každopádně miminko má spát ve své postýlce, nemá tam mít žádné hračky a ani jiné věci, kterými by se mohlo udusit. Peřinka by měla být v podpáždí pod ručičkama. Alespoň tak jsem to dělala já.
Pokud s tebou miminko lépe spí v posteli, tak můžeš udělat kompromis jako já. Já tam vždycky nechala malou usnout a pak jsem ji dala do postýlky. Asi se bude trochu vztekat, když se probudí v postýlce, ale každopádně je to lepší, než dítě maximálně rozmazlit tím, že spí s rodiči v posteli.
Alespoň to je můj názor.
Jinak malá se mnou v posteli spala jenom jednou jedinkrát, protože tu noci ji opravdu hodně trápily prdíky. Ale jinak spí vždycky v postýlce.
A to, že má spinkat na zádíčkách je asi jasné. Odhaduje se totiž, že jak spinká dítě na bříšku, tak si vydýchá vzduch okolo hlavičky a nemá sílu se otočit a tak se udusí. Alespoň tak mi to říkali v porodnici.
0
před 5318 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |