Já jsem dítě dávala spinkat do své postele kolem 3.roku.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, pekynka
před 5205 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U nás byla a je stále zbytečná, dlouho jsem malého kojila a od miminka spal se mnou a to trvá prakticky do dnes je mu jedenáct a je to můj ocásek .Máme postel 2 × 2 metry a nikomu to nevadí.Jen už zrušili vojnu, tak nevím jak by praktikoval tam.
0 Nominace Nahlásit |
To je aspoň OTÁZKA !!!
Kluk spinkal snad od 2 let a ta naše ,,antikoncepce" je tam pořád !!!
🙂
Teď půjde do první třídy . Snad bych za to i zaplatil kdyby spinkala ve
své postýlce 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Já tak ve 3letech a stalo se mi že párkrát zahučela dcera pod válendu.Vnučka spi taky už od tří let na válendě dětské s takovymi zábranami.Dnes už je nemá.a je to v pohodě.Myslim si že po druhém roce už může spinkat na posteli protože postýlka je mu malá.Taky jsem ze začátku dávala na zem molitan nebo polštáře.když spadli .Ale většinou o tom ani nevěděli.Jedině je problém aby z postele dítě neutíkalo když se mu nechce spát jinak není žadny problém.Dát hezké povlečení pár plyšáku a je to.
0 Nominace Nahlásit |
Svojí první dcerku jsme museli z postýlky vystěhovat ve 4 letech, narodila se jí sestřička.Ta v postýlce tak řádila že ve 3 až se rozpadla na jednotlivé příčky. V dětském pokojíku mněli válendy vedle sebe na kraji spala ta starší. Nepamatuji si že by nám některá spadla. Je to k nevíře už je to 4o let.
0 Nominace Nahlásit |
kolem třetího roku,ale pak chtěl spát s námi a to se těžko odnaučuje
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5205 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V případě mé malé to bylo zhruba od tří let. Do té doby jí bohatě stačila postýlka s kompletní výbavou, kterou se mi podařilo sehnat tady: https://www.luceda.cz/postylka-s-kompletni-vybavou/ Z té už ale vyrostla, tak se přestěhovala do větší postele. :)
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |