Poprvé jsem koupila kokosový ořech, že znovu ochutnám jako jednou na
dovolené v Itálii, jenomže dužina je příliš tvrdá a nedá se téměř
ukousnout =D Dá se s tím ještě něco dělat nebo už nic?
A pro příště – dá se nějak poznat jestli je kokosový ořech
zralý?
Doplňuji:
jami155 – já ho teda kvůli kokosovému mléku nekupuji, chtěla jsem
dužinu a ta je tvrdá
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, hanulka11 před 4928 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
nech ho uschnout a pak nadrtit nebo nastrouhat,
mě tedy nechutná jíst čerstvý
ty co se prodávají určitě zralé jsou, protože zelené kokosy /nezralé /
nikdy nespadnou.
6Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Ella, Michal Kole, Pecudka, žolik
před 4928 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Musí se s ním zatřepat,pokud šplíchá,je v něm tekutina,což je to,proč si ho kupujeme.http://www.chovani.eu/clanky/zobrazit/365-Kokosovy_orech
2Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, pokazdejinak
před 4928 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ello, jami155 má pravdu, dokud uvnitř šplouchá mléko, tak je kokos čerstvý a dužina nebude vyschlá (a tvrdá)
Drap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |