Pokouším se, ale nikdy to není tak dobré, jak od nich.
3Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, autacek, Atomík
před 2151 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Chutná mi.
Zeleninu připravují krátce, zdravě
Z TV jsem „okoukala“ nějaké recepty a rady.
Maso např. vietnamská kuchyně nakládá do rybí omáčky (+ sůl, pepř,
cukr). Stačí chvíli, než třeba pokrájím, osmahnu zeleninu. Zálivku
nejčastěji používají sladkoslano kyselou. Tam už kromě trochy cukru
případně sojové omáčky hraje hlevní úlohuústřicová omáčka..
Obě omáčky a kuličky koriandru mne naučil na českou čínu používat už
tchán.
Pro přípravu používáme nejčastěji kuřecí prsa, hovězí nudličky,
někdy vepřové, výjimečně krůtu (méně oblíbená).
Do thajské kuchyně, nebo japonské se moc nepouštím.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |