Já používám slunečnicový. Nikde v receptech jsem nenašel jaký olej použít, ale obecně platí, že pro studenou kuchyni je neljepší olej olivový. Ale asi na tom až tak moc nezáleží.
4Kdo udělil odpovědi palec? ahold, zjentek, jirka F, Ušel ventil
před 2591 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Žádný, jsem na to 1) moc líný, 2) netrpělivý
Kdybych měl ovšem nakládat hermelín k podávání v poslanecké sněmovně, neváhal bych použít olej ricinový! :D :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Hermelím mám nejradši
v „přírodní“ podobě, nenakládám jej.
Pokud bych jej ale naložit chtěla, použila bych chuťově
neutrální olej → tedy ani slunečnicový ani olivový.
1Kdo udělil odpovědi palec? Ušel ventil
před 2590 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |