Prosím nemáte někdo recept na nákev na korbáčiky. Dostala jsem plný pytel, ale ještě v nálevu nebyly.....yslím al etakový ten nálev, co to budu mít v tom pořád. Tak jak to mají v hospodách…děkuji :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4127 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na korbáčky patří pouze hodně slaná voda. Nakládat je jako utopence/hermelín nemá valného smyslu.
0 Nominace Nahlásit |
Použil bych stejného postupu, jako u nakládaného hermelínu http://recepty.vareni.cz/pikantni-hermelin-v-oleji/,
nemělo by se nic pokazit..možná jen olej bych dal panenský olivový.
Názor
Doplňuji:
Jako utepenci, ve sladkokyselém nálevu by taky šlo.. ale nakládat ve slané
vodě už tak slaný sýr, no – nevím ))
Upravil/a: beer
0 Nominace Nahlásit |
Sýr lze naložit do kořeněného oleje, s cibulkou novým kořením celým pepřem bobkovým listem, feferonkou nebo špetkou chili. Lze použít i grilovací koření.
0
před 4121 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Větší množství korbáčků je možno také zmrazit.Stačí rozdělit do více sáčků.Po vyjmutí z mrazáku je stačí po deseti minutách opláchnout studenou vodou.Jsou chutnější než v jakémkoliv nálevu.
Vepište odpověď…Myslím slaný nálev, tam asi olej právě není…beztak je to jen voda a sůl, ale zas aby to v tom vydrželo…
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |