Avatar uživatele
Dick

Domácí pekárna

Milé dámy,poradtě,dcera chce pod stromeček domácí pekárnu,na co mám při výběru koukat,nebo poradte nějaký osvědčený tip.Díky!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? fablen, anonym, Nikkol, Pájo, Wang před 4756 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Nikkol

my máme nerezovou s jednou hnětací metlou. Tj, že v chlebu máme jenom jednu díru a né dvě. A nerezovou proto, že ty plastové prý po čase hnědnou kolem víka. Máme značku Domo a velká spokojenost. Dělam v tom i marmelády kynutá těsta , sekanou atd..

http://domo-elektro.cz/in­dex.php?loc=P2A­1B1C0D4E

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Pájo

Doporučuji (také) provedení v nerezu, se dvěma háky na dvě formy a s topnou spirálou i na víku (peče i shora).

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
fablen

pekárnu mám menší – s jedním hákem protože peču jen pro 2 osoby, značka není příliš důležitá – i ty levné dle ohlasů fungují skvěle.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Dejte pozor, aby hnětací metla nebyla moc velká. při vyjímání z upečeného, třeba, chleba je „rozbitý“ celý střed. Já mám vrtulky vcelku malé a přesto těsto prohnětou dobře.
Formu mám v nepřilnavé úpravě.
Také je potřeba, aby byla slušně izolovaná, abyste se o tělo nebo víko pek.nespálili. Vím, že to je hodně teplé, ale některé jsou v normě a jiné nad míru. Upozorňovali na to i v časopise DTest.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
briketka10

Mám obyčejnou plastovou ETU s jedním hákem víc jak 3 roky,peču jen pro sebe z poloviční dávky těsta,nejvíc mi chutná snídaňový chleba jako mazanec a bramborový, u každé je sešitek s recepty..chtěla jsem taky nerezovou,ale to by jste se měl poradit s někým ne s prodavačkou,aby to byl takový materiál co se bude lehce udržovat když se zašpiní,něco se jako nerez tváří a není,lehce nevyčistí,a lze poškrábat..

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek