Milé dámy,poradtě,dcera chce pod stromeček domácí pekárnu,na co mám při výběru koukat,nebo poradte nějaký osvědčený tip.Díky!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? fablen, anonym, Nikkol, Pájo, Wang před 4786 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
my máme nerezovou s jednou hnětací metlou. Tj, že v chlebu máme jenom jednu díru a né dvě. A nerezovou proto, že ty plastové prý po čase hnědnou kolem víka. Máme značku Domo a velká spokojenost. Dělam v tom i marmelády kynutá těsta , sekanou atd..
http://domo-elektro.cz/index.php?loc=P2A1B1C0D4E
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji (také) provedení v nerezu, se dvěma háky na dvě formy a s topnou spirálou i na víku (peče i shora).
0 Nominace Nahlásit |
pekárnu mám menší – s jedním hákem protože peču jen pro 2 osoby, značka není příliš důležitá – i ty levné dle ohlasů fungují skvěle.
0 Nominace Nahlásit |
Dejte pozor, aby hnětací metla nebyla moc velká. při vyjímání
z upečeného, třeba, chleba je „rozbitý“ celý střed. Já mám vrtulky
vcelku malé a přesto těsto prohnětou dobře.
Formu mám v nepřilnavé úpravě.
Také je potřeba, aby byla slušně izolovaná, abyste se o tělo nebo víko
pek.nespálili. Vím, že to je hodně teplé, ale některé jsou v normě a
jiné nad míru. Upozorňovali na to i v časopise DTest.
0 Nominace Nahlásit |
Mám obyčejnou plastovou ETU s jedním hákem víc jak 3 roky,peču jen pro sebe z poloviční dávky těsta,nejvíc mi chutná snídaňový chleba jako mazanec a bramborový, u každé je sešitek s recepty..chtěla jsem taky nerezovou,ale to by jste se měl poradit s někým ne s prodavačkou,aby to byl takový materiál co se bude lehce udržovat když se zašpiní,něco se jako nerez tváří a není,lehce nevyčistí,a lze poškrábat..
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |