Přemýšlím o pořízení grilu s kamenem. Snažím se jíst zdravěji a během léta často grilujeme, tak se o to nechci ochudit. Četla jsem, že grilování na kameni je zdravější, jelikož při něm nedochází k přepalování tuků. Máte nějaké zkušenosti? A je lepší žulový nebo lávový kámen?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? ReHu, johana 56 před 4250 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
My na grilování využíváme žulový. S lávovým nemám zkušenost tzn. nemohu hodnotit.
0 Nominace Nahlásit |
My máme žulový grilovací kámen. Je opravdu super, rozpálí se za několik minut a hned můžeš grilovat – super na maso, zeleninu, ovoce atd. Nějaké bližší informace jsem o něm našla tady http://www.grilujemenakameni.cz/2013/03/11/zulovy-kamen-na-grilovani/
0
před 4246 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Používám lávové kameny. Vždycky si nechám dovézt na začátku léta větší množství přímo na chatu a grilování může začít.
Zdroj: http://www.dommo.cz/Grilovaci-doplnky/Lavove-kameny-4-5kg
0
před 4246 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |