Jaké děláte a jaké máte nejradši? Já dělám houskové, protože nám
chutnají nejvíce.
Ušetřit čas a koupit, nebo ztratit trochu času a mít domácí
knedlíky?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, anonym, rynek878 před 5293 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
nejradši mám doma dělané,ale jelikož je pro mě pohodlnější koupit si je v prášku,obzvlášť ty bramborové,tak většinou v prášku. Bývaly doby,že jsem dělala knedlíků jak pro závodní jídelnu,to jsem pak šla a raději je koupila hotové,ale není to ono. Není nad domácí knedlík,když ho někdo umí udělat pořádně…
0 Nominace Nahlásit |
upřimně se přiznávám,že kupovaný knedlík jakýkoliv jsem ještě nejedl,mám tu obrovskou výhodu,že mám vždy domácí-houskové,bramborové i chlupaté.
0 Nominace Nahlásit |
Když mám čas, dělám hrníčkové knedlíky, které jsou chuťově
nesrovnatelné s normálními. Aspoň pro nás. Já moc knedlíková
nejsem.
Osobně mám víc ráda bramborové knedlíky. Někdy je připravuji sama,
občas koupím i těsto v prášku. Mám vyzkoušenou značku.
0 Nominace Nahlásit |
Doma dělávám více bramborový knedlík. Máme ho nejraději. Ale ani ten domácí houskový není k zahození. Ten dělávám také. Určitě je lepší ztratit trochu času a mít domácí. Ale je pravda, že v dnešní době je času málo a hodně lidí knedlíky kupuje. Pokud ale někam spěchám (na úřady apod.) a můj muž čeká na oběd a já to nestihnu udělat domácí knedlík, koupím mu. Poslední dobou ho však učím udělat si knedlík aj. doma a ať si ho udělá sám. Sám si ho dělá jen v případě, že já nemůžu, protože nemám čas apod. Ale oba dáváme přednost domácímu bramborovému. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Taky mám nejradši domácí (houskové). U kupovaných mi ale stejně chutnají houskové i bramborové.
0 Nominace Nahlásit |
Jen domaci a to vsechny knedliky(druhy),kupovane vyjimecne pro nedostatek casu napr:malovani a podobne.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |