jé ,z těch jsem kdysi jedla výborný guláš
2Kdo udělil odpovědi palec? panenka, elektrikář
před 5149 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já z líček dělám řízky je to velmi kvalitní ale drahé maso kupovala jsem ho tehdy v Makru kolem 200 kč
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5149 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hovězí líčka jsou jako kližka nejlepší jsou v guláši. Jen se musí dlouho vařit.Dají se použít i do perkletu.
0
před 5144 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |