Nemáte někdo zkušenosti se speciálními hrnci na těstoviny? Děláme je docela často a nedávno jsem narazil na tuto vymoženost (http://www.dommo.cz/Specialni-hrnce/Perla-Spagetti-hrnec-na-testoviny) Jen si moc neumím představit, v čem by to mohlo být o tolik lepší.
Díky za rady
Zajímavá 0 před 3834 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odkaz nefakčí, ale stejně bych se na nějakej speciální hrnec vyprdla, stačí úplně normální a těstoviny nejsou na přípravu těžký…
0
před 3834 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Brnce na těstovina jsou vyšší aby se k nim vešlo hodně vody a některé mají děrovanou poklici která se používá jako cedník.
Doplňuji:
Malý překlep HRNCE
Upravil/a: elektrikář
0
před 3834 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podobné „vymoženosti“ (přidám třeba ještě pánve s osminásobným teflonovým povlakem atp.) jsou vždy jen taháním peněz z kapsy těch řekněme méně chytrých spotřebitelů. Vždy je třeba postavit proti sobě – v čem spočívá přínos proti základní verzi výrobku (zde např. obyčejný hrnec, budiž – nerezový) a naproti tomu, zda tomu přínosu odpovídá i nárůst ceny oproti standardu.
0
před 3834 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |