Rádi improvizujete v kuchyni? Jaký recept je čistě z vaší hlavy a ve výsledku chutnal dobře? Který recept jste zkoušeli uvařit, ale vzniklo z toho úplně něco jiného? 🙂
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Kepler, Anikitos, ChuckNorris, Karolajn, Barba-kan před 2285 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já v podstatě jinak než improvizovaně nevařím. Těm receptům na netu nelze věřit. Jako pan Holzman, když si chtěl udělat houskový knedlík. Stálo tam: krájejte tři dny staré housky. Prý nekrájel ani den a už jich měl plnou vanu! Nedávno, když jsem si chtěl udělat nepečený ovocný dort podle receptu, vznikl z toho ovocný pohár, muselo se to jíst lžičkou. Dortík v ledničce vůbec neztuhnul, sviňa jedna…
3Kdo udělil odpovědi palec? jepik, Mc Merkurion, Malvína
před 2285 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě, takhle typicky vaří chlapi.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Malvína
před 2285 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Našel jsem recept, pomyslel jsem si. Recept, pomyslel si.Chuck Norris, a rychle se uvařil.
Upravil/a: ChuckNorris
0 Nominace Nahlásit |
Aby celebrita nekvílela, že jsem slyšel kázat farára, ktorý proišel najmeněj vysokú školú, či já neokopíroval novinárské či rozhlasové zkúsenosti, mosím písať inak. Najvatší událosť v kuchyni hej, ked brat ožehol sprostú ryžu na pánvi na oleji. Taký nápad! Křupat hlady bez varenie. No, dobrý pokrm je kysané zelí s tvarohem a některé tučné vepřové. Vidlička může být celý příbor.
0
před 2285 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, ráda a často.
Receptů by bylo hodně, ale v tom vedru se mi nechce žádný
vypisovat.
Dopíšu, jestli bude otázka otevřená, až se aspoň o 10 stupňů
ochladí.
0
před 2285 dny
|