Odpoveď byla označena jako užitečná
Nic moc, zvlášť, když to pečlivě nevypreparuješ od kůry, přepážek
a semen uvnitř 😁
Mně to připomíná v nejlepším případě kyselejší mišpuli. Tedy je to
sladkokyselé, nezralé (na hniličku) pak trpké a nepožívatelné.
2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym, beer Nahlásit |
Nejlepší je z granátového jablka grenadýna tj sirup.Jinak nic moc spousta semínek a dužiny moc málo.
Doplňuji:
Záleží na zralosti. Hořko sladká chuť.
Upravil/a: elektrikář
0
před 4131 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |