Co tam dáváte? Já jsem to dnes zkusil podle jednoho recepisu z kuchařky http://www.recept-recepty.cz/zeleninove-jidla/kedlubnove-zeli.html , ale moc mi to nejelo.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1439 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kedlubny oloupat a nastrouhat. Dát do hrnce, osolit, okmínovat a zalít vodou asi do poloviny hrnce. Vařit tak, aby byla kedlubna měkká. Máma do toho dávala i posekané malé lístky z kedlubny. Udělat světlou jíšku, tím zahustit zelí, přidat cukr a ocet.
4Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, Kepler, Jiří Bohumil, aliendrone
před 1439 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tohle doma neděláme. Kedlubnové „zelí“ je jednou z mála věcí, které vůbec nejím.
0 Nominace Nahlásit |
Keplere, ty si zahráváš. Tady se opakující otázka trestá smrtí oběšením- kecám, nahlášením.
Zdroj: https://www.odpovedi.cz/otazky/znate-nejaky-dobry-recept-na-kedlubnove-zeli
0 Nominace Nahlásit |
Vaření asi není tvým koníčkem, ale doslova MAMUTEM! Nedovedu si představit, PROČ bys jinak takový kentus vůbec kuchtil. Jasné je, že keBLUDna je téměř bez chuti a ani echt vepřové sádlo to moc nevylepší. (pokud jsi použil rostlinný olej, je věc JASNÁ) :)
Sorry woe, ale s tímhle ti neporadím, já se zabývám jen „chutnou výživou“, tu „zdravou“ nechávám masochistům. ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Kedlubnové zelí dělám úplně stejně jako hlávkové a je to dobrota. Nejlepší bývalo z kedluben gigantů, když jsem je ještě pěstovala.
0 Nominace Nahlásit |
alien: jsi na omylu, kedlubna má více chuti, než prachsprosté zelí. A prý se po ní neprdí. Moje mamka jej dělala naprosto fantastické, i když nejfantastičtější byla osmažená klobása k tomu. Jenže recepis šel s mamkou do hrobu…
Kepler>>> Nějak mi to nejde přečíst. První tvůj srozumitelný text začíná na „osmažená klobása“, takže BEZ komentáře. ;) :D :D
Ty vrahu zvířat! Ale z říše rostlinné byti taková valašská slivovička jela, že? Jenže ty bys souboj nevyhrál, enem Valaši dokážou aspoň remizovat!
Kepler>>> Kecy, prdy, beďary! Rostlinky sebešvestkovatější si můžeš dát leda tak do skleníku, páč bez živočišstva (kvasinek) je to spíš taková „doplňková strava“. Což MOC DOBŘE víš. ale typicky po Keplerovsku mlžíš!
Vzpamatuje se čéče a při lučbě svých nejsofistikovanějších MEGACLOUMÁKŮ pracuj buď v digestoři nebo oblečený ve skafandru. Jestli to budeš dýchat dál, tak nám brzy začneš tvrdit, že jsi panic nepolíbený, za ruku nechytnutý a to by se dalo hodnotit jako pokus o MNOHONÁSOBNOU vraždu smíchem. TAK BACHA! ;) :D :D
Emefej>>> JJ, pravda. Ale pochop, že chybka se vloudila samou starostí o naši erotochlívnou lučební kuchařinku, který nedodržuje bezpečnostní postupy. ;) :)
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |