Asi hodně dlouho, protože jen z jogurtu ti zmrzka nevznikne (teda
myslím). Já bych zmrzlinu dělal z ovoce, mláka a jogurtu 50:50 (nebo jiný
poměr, podle toho jak ji chceš hustou). A pak bych přidal cukr nebo med na
dochucení.
Není to sice ozkoušený recept (teď mě napadl), ale určitě stojí za
ozkoušení.
Jinak bych ji nechal v mrazáku alespoň 12 hodin, aby zmrzlo i mléko.
Upravil/a: Franta_Intoš
0 Nominace Nahlásit |
Je to nesmysl, jogurt není zmrzlina. Zmrzlina nemá s jogurtem nic společného. Snad jen to, že oboje je z mléka.
Upravil/a: elkon
0 Nominace Nahlásit |
Tím že dáme jogurt do mrazáku nevznikne zmrzlina, nýbrž na kost zmrzlý jogurt a navíc znehodnocený. Kvalitní jogurt je přece živá symbiotická kultura, kterou mráz zničí!
0 Nominace Nahlásit |
Tak náš mrazák je na –19 a za tři hoďky mrazení jogurtu je úplně top mrogurt:D
Zdroj: Ne
0
před 552 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |