Možná mnohem kratší dobu, než mimo lednici. Podle toho, kolik patogenů se v lednici nachází.
Osobně uchovávám rozkrojený citron na vzduchu na talířku na kuchlince a za žádných okolností NE rozkrojenou stranou k talířku! Tohle je léty praxí osvědčený způsob, jak se bakterie a patogeny do citronu „zahryznou nejpozdějc“. Často se nezahryznou vůbec a citron jen seschne, dojde mu šťáva a můžeme ho seschlý, ale „zdravý“ vyhodit do komposta. (;
Taky v domovech existují „zóny“, na který lidi moc nedají, ale JSOU TAM! Na jednom místě se citron opakovaně kazí, o kus dále už však ne. Věř a zkoušej. (;
0 Nominace Nahlásit |
Držíme ho na kredenci, rozkrojený přikrýváme druhou půlkou. Pro stabilitu máme spodní půlku uloženou v malé skleničce o průměru menším, než citron, nepropadne.
0
před 1124 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |