Někdo mrazí, jiný ne. Ten nízkotučný asi ano.
http://www.rady-navody.cz/potraviny-a-vareni/uchovani-potravin/88-jak-zamrazit-mlecne-vyrobky-tvaroh-maslo-syr
https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=tvaroh+v+mraz%C3%A1ku
Upravil/a: quentos
0
před 3311 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Věky,i když tvaroh bych asi na mražák nedával,potom je hnusný,blemcavý,jedině tak přimíchat do těsta na buchtu.
0
před 3311 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dělám tvaroh z kefíru a ten pomocí tibetské houby. Dnes jsem našel takový tvaroh, převrácenou vaničku a zjistil, že to není sádlo na které jsem se těšil. Tak jsem to snědl, ale páchlo poslední sousto zatuchle. Bylo to v mrazáku, 1 den dole. Jestli tedy nesmrdí v běžné teplotě, tak tomu nebude nic. Jen jestli se líp strouhá zmrzlý?
Zdroj: ať google přestane opravovat slova. je protivný jak cochee
Upravil/a: ptáč
0
před 3311 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |