"Čerstvé produkty se během itineráře často získávají lokálně, protože je nutné je spravovat a dodávat velmi opatrně kvůli omezené skladovatelnosti a omezením skladovací teploty,“ říká Lavarello.
„Také používáme taktiku, jako je nákup různých druhů zralosti pro stejné produkty, abychom měli připravené k jídlu produkty, , které mohou být během plavby podávány pro hosty v dokonalé zralosti.“
Načítání aktivit na molu může trvat šest až osm hodin a může snadno zahrnovat více než 100 různých zúčastněných stran. Na straně lodi hraje při nakládání produktů a kontrole kvality a množství roli inspektor kvality zásob, ředitel přes zásobování potravinami a nápoji, velitel zásob a kuchař a skladníci, aby produkty splňovaly i standardy provozovatele plavby.
A stejně důležité jako získání všech těchto produktů na paluuě je i nakládání s souvisejícím odpadem, což je hlavní problém, protože jde o křehké zdraví mořských ekosystémů. atd. "
https://edition.cnn.com/travel/article/cruise-ships-food-supplies/index.html
3Kdo udělil odpovědi palec? Drap, Mc Merkurion, zjentek
před 1381 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |