Občas je v obchodech třeba croissant s párkem, pečivo se sýrem, s masem , kousek pizzy a podobně. Dal jsem si dva kousky, ale mohl jsem to vzít domů a ohřát v mikrovlnce. Bohužel hlad byl silnější. Samozřejmě konečná úprava závisí na spotřebiteli. Co doporučujete vy z vlastní zkušenosti? Děkuji.
Zajímavá 0 před 1657 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Doporučeno? Co to je zase za blábol? Jez si to jak chceš… Na spotřebiteli je dokonce i to, co si koupí a co ne.
Otázka tedy správně zní, co je dostupné v těchto obchodech a co ne, jestli si to koupím nebo nekoupím. Když si to budeš připravovat doma, máš nepřeberné možnosti a jen minimum jich bude špatných. Ty ale asi jen tak ani nevymyslíš. 😁
Upravil/a: Edison
0 Nominace Nahlásit |
Nemám doma mikrovlnku a občas toho zalituji, kolik času bych ušetřila jen rozpéct nebo ohřát lákavě vypadající pečivo. Ale nic mi nebrání koupit suroviny, slaninu, rajčata a sýr a vyrobit si totéž doma a zapéct v remosce.
0 Nominace Nahlásit |
To záleží na mnoha ohledech.
Pokud není po ruce čistá podložka a nůž, je doporučeno salám položit NA rohlík, a to tak, že levou rukou uchopíme rohlík a pravou bereme plátky salámu (leváci si ruce prohodí) a dle preferencí je pokládáme na rohlík. Následně si rohlík se salámem OPATRNĚ přendáme do pravé ruky (pro leváky do levé) a jedním koncem si vhodně velkou část zasuneme do úst, na čež zkousneme a zbytek rohlíku od úst oddálíme. Část v ústech začneme žvýkat a po dostatečném rozžvýkání spolkneme. Následně se vrátíme ke kroku „zasouvání rohlíku do úst“. Takto opakujeme dokud rohlík se salámem nesníme.
Je zde také možnost si salám na rohlíku přidržovat prsty, ale hrozí umaštění. Na druhou stranu se tím snižuje šance na to, že nám salám z rohlíku spadne.
Takto bych zhruba doporučil jíst potravinu „pečivo s nečím“, konkrétně rohlík se salámem.
Samozřejmě je zde nepočítaně dalších možností, třeba když máme již zmíněnou čistou podložku a nůž. V tom případě lze rohlík podélně rozkrojit a salám naskládat dovnitř. Výrazně se snižuje riziko pádu salámu z rohlíku a eliminuje se šance na to, že se umastíme při přidržování salámu – to již není třeba.
Fajnšmekři můžou dokonce kombinaci rozšířit třeba o máslo, a to
i klidně pomazánkové, nebo třeba sýr či čerstvý salát.
Zkušenější konzument může zvolit na přípravu komplikovanější kus
pečiva, jako je chléb, ze kterého si mistři řemesla udělají třeba toast,
a to klidně i bez kůrky!
Čertužel nemám nyní mnoho času, abych popsal pokročilejší techniky „konzumace pečiva s něčím“, tak budu doufat, že vám návod na konzumaci rohlíku se salámem bude prozatím stačit.
0
před 1657 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |