Avatar uživatele
jarzal

Jak je možné „uchovat“ 40let mražené maso?

Na kolik st.C asi zamrazili čínané masao od Maa ? Jak konkrétně je „toto“ zdraví škodlivé? Jaké škodlivé látky obsahuje?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3439 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Odpoveď byla označena jako užitečná

Teoreticky to možné je. Teplota by měla být nižší než 23 stupňů C. Zmrazený mamut nalezený na Sibiří byl poživatelný.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?jarzal Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
cochee

No asi to možné není. Však tam v tom článku píšou, že jeden z celníků se poblinkal, chuděrka malá žlutá.
Doplňuji:
Pro ty, kdo neví, která bije: http://www.no­vinky.cz/ekono­mika/373235-dalsi-skandal-s-cinskymi-potravinami-celnici-zabavili-maso-z-dob-mao-ce-tunga.html

Upravil/a: cochee

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pusinka50

Proto jsem zadala před chvílí otázku s odkazem na novinky:

http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/kupujete-cinske-vietnamske-a-z-asie-pochazejici-vyrobky-co-se-potravin-tyka-chodite-treba-i-do-asijskych-fast-foodu

Maso v mrazáku vydrží tak půl roku, až rok, jak které. Maso 40 let zmražené je už tak plné hnilobných procesů, volných radikálů (z nich vzniká rakovina), různých mikrobů a život ohrožujících bakterií, že děkuji Bohu, že to celníci zadrželi.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek