Avatar uživatele
Nedo

Jak jíst zdravě a zároveň přibrat (tuk)?

Jde to vůbec? Počítal jsem si, jaké množství „zdravých“ potravin jako rýže, těstoviny, zelenina, ovoce, celozrnné pečivo atd. bych musel za den sníst, abych do sebe dostal alespoň 2500 kcal za den, a to bych teda nikdy nezvládnul do sebe nasoukat, bohužel ani třetinu z toho – prasknul by mi žaludek.

Zajímavá 0 před 4297 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Nerevarin

Zkus lučinu nebo sejry. A z těch příloh jsou zdravé spíš fazole a čočka, ale taky se to nedá jíst pořád. Nebo si vař na pánvičce nějaký omáčky, třeba na sádle nebo na másle. Je to zdravější než na oleji. Sušenek bych se taky nebál, pokud jich nesníš padesát za den.
Doplňuji:
A já bych se bez masa neobešel. Dám si občas tuňáka, nebo si vařim na kousky kuře a dělám si různý rizota. Prostě normálně žer a je to:D Stačí se vyvarovat častýho žraní baget z alberta, číny a mekáče a je to.

Upravil/a: Nerevarin

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek