Avatar uživatele
Kepler

Jak na drobenkový koláč tvarohem?

V pečení koláčů jsem začátečník a tak by mě zajímalo, jakým rozumným způsobem udělat druhou tvarohovou vrstvu tak, aby byla souvislá a rovnoměrná. Na plech s pečicím papírem se nasype základní vrstva drobenky, která je ovšem sypká. Tvarohová náplň je ovšem velmi viskózní a nijak se se rozprostřít nedá. Tak to tam zatím po troškách kydám lžící a výsledek bývá tristní. Závěr je jednoduchý: pak se to zase zasype drobenkou a šup do trouby. Jinak doporučuji, fakt je to mňamka.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? marci1, independent před 2506 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
lucille

Já dělám drobenku trochu vláčnější a spodní vrstvu umačkám aby byla primáčklá k plechu (vzhledově pak vypadá jako nejaké těsto) pak na to dám tvaroh a jde mi to hezky rozmazat, nakonec posypu zbytkem drobenky.

Když už jsme u toho výborný je tento koláč i s pudinkem (místo tvarohu) 😉

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek