V pečení koláčů jsem začátečník a tak by mě zajímalo, jakým rozumným způsobem udělat druhou tvarohovou vrstvu tak, aby byla souvislá a rovnoměrná. Na plech s pečicím papírem se nasype základní vrstva drobenky, která je ovšem sypká. Tvarohová náplň je ovšem velmi viskózní a nijak se se rozprostřít nedá. Tak to tam zatím po troškách kydám lžící a výsledek bývá tristní. Závěr je jednoduchý: pak se to zase zasype drobenkou a šup do trouby. Jinak doporučuji, fakt je to mňamka.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? marci1, independent před 2475 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já dělám drobenku trochu vláčnější a spodní vrstvu umačkám aby byla primáčklá k plechu (vzhledově pak vypadá jako nejaké těsto) pak na to dám tvaroh a jde mi to hezky rozmazat, nakonec posypu zbytkem drobenky.
Když už jsme u toho výborný je tento koláč i s pudinkem (místo tvarohu) 😉
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |