Chtěla bych našlehat máslo (ne vyšlehat máslo ze smetany)
Neskutečně mi chutná máslo z místní pizzerie, koření sice nevychytám,
ale i fakt že je máslo našlehané mu dává uplně jinou úroveň. Jenže
nikdy se mi to nepovedlo. Jak našlehat máslo aby bylo plné bublinek jako
třeba pacholík? Ten si doma normálně vyrobím, ale máslo reaguje uplně
jinak než smetana s tvarohem.
Zajímavá 0 před 499 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Úplně jednoduše: potřebuješ rendlík, máslo, sporák a metlu.
Máslo rozehřeješ, až se rozpustí, nesmíš to přepálit, jinak ho připálíš. Pak vezmeš metlu a musíš „sekat“, a fakt kmitat – to není žádný spací vagon, musíš do toho dostat hodně vzduchu – je to dřina, jako, ale žádná Maschine Hausgemachte nenahradí, tak to prostě je! 😎👌
0 Nominace Nahlásit |
Našlehat máslo je jednoduché. Stačí ho vyndat z lednice a nechat ho asi
30 minut na pokojové teplotě. Poté ho dejte do mísy a šlehejte ručním
šlehačem nebo pomocí mixéru. Během šlehání se vytvoří bublinky, které
znamenají, že máslo je hotové. Pokud chcete mít víc bublinek, můžete
přidat trochu vody nebo smetany.
Odpověď je získaná od AI
0
před 499 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |