Mám jelítko a jitrničku, chci je udělat v troubě, ale nevím jakým způsobem je to nejlepší..můžete i přidat recept na dobré zelíčko :))
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kablik, iceT před 4414 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Dobré zelí je Bystročické,pokud není dostupné tak koupit kysané
s bílým vínem(ale není to nutné)zelí uvařím jen tak a
zasmažím,popřípadě docukruju,mám ráda zelí spíš kyselé než
sladké.
Doplňuji:
Taky jsem jelito…
Pokud je chcete upéct v troubě,tak je stačí dát do pekáčku,podlít
troškou vody,a tak na hodinku péct přikryté a ke konci odklopit.
Upravil/a: iceT
3Kdo udělil odpovědi palec? dudu, Damiana, J.Bulíková
před 4414 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?J.Bulíková Nahlásit |
Normálně to dáš do vhodného kastrůlku s poklicí a upečeš, cca
200stC.
Nebo můžeš vyzkoušet recept z netu. Opět vhodný kastrůlek atd, upravíš
množství surovin a děláš podle návodu:
http://recepty.vareni.cz/brambory-se-zelim-a-jitrnici/
Doplňuji:
Velká výhoda receptu z netu je ta, že máš hotovo současně vše a
v jedné nádobě (zvlášť při malém množství surovin). Takhle nějak to
dělávala i babička, jenže to jsem byl ještě prcek ))
Upravil/a: beer
3Kdo udělil odpovědi palec? iceT, www, J.Bulíková
před 4414 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |