Přestal mi fungovat sporák a jede mi jen el.trouba.Elektrikář má čas až v pondělí.Můžete mi prosím poradit co a jak lze vařit v troubě.Dnes jsem dělala kuř.křídla pečené na rýži a je to fajn,jenže víkend je na krku.Děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? anonym, panenka, Jahoda, Radak před 5038 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Francouzské brambory,lasagně,rizoto,kotlety na šlehačce s bramborem,prostě veškeré masíčko s bramborem.To sladký,jako semlbába na víkend asi ne,že?
0 Nominace Nahlásit |
v troubě můžeš dělat např:Zapečené brambory,pečené maso s opečenýma bramborama,pečená sekaná,a když mám velkou návštěvu tak si na plech dám olej na rozpálený olej řízky a ty řízky podávám hranolkama které dělám taky v troubě
0 Nominace Nahlásit |
Moje oblíbenosti:
0 Nominace Nahlásit |
Olej nebo máslo,kuřecí maso,zelenina,koření..půl hodinky zapect.Na to brambory na plátky,zalít smetanou,dokořenit a dopéct.Rychlé a dobré.
0 Nominace Nahlásit |
V troubě můžete stejně dobře uvařit, nejen péci,např.: omáčky,polévky ap.Protože i ta nejobyčejnější el.trouba má horní a spodní spirálu.Použijte spodní.Trošku problém je s mícháním,třeba při provařování mouky,ale dá se to zvládnout.Má to i své výhody.Při vaření je trouba uzavřena a udržuje si vnitřní vlhkost,takže pomáhá při dušení ap.Mám to vyzkoušené a např.:rajskou omáčku vařím už dlouho právě v troubě.A pokud náhodou máte ve sporáku troubu s větrákem,tak to už je úplně bez problémů.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |