Mám jablečnou vlákninu, ale v prášku, je velký problém ji
zkonzumovat, v pití rozpustit nejde a zapít ji je pitomost.
Do teď jsem si ji přimíchávala do jogurtu jenže to přeci nemuže být
jediný způsob, nenapadá me nic jineho, má někdo zkušenosti?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3805 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
jednou jsem ji taky měla a byl to fujtajxl
ani v jogurtu se nedala pozřít prostě šla
do koše !! hubnout se dá jinak koupila
jsem si syrovátku je na 100% lepší než
ta vláknina a za stejný peníze 😁
marci. když ji bude dávat
do buchet, tak nezhubne..
Doplňuji:
http://mojetelo.blogspot.cz/2013/10/susena-syrovatka-versus-syrovatkovy.html
jo a ta vláknina chutnala, jako drcenej beton pfůůj :(
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Nejlépe pusou. Nechápu proč by nešla rozmíchaná v nápoji pít. Nesmíš z toho dělat těsto. Pak z toho napeč ty buchty.
0 Nominace Nahlásit |
Jablečná vláknina je opravdu problém konzumovat, chutná jako namleté
větve a je nechutně kyselá, těžko se ve vodě dá rozmíchat! Kdo nezkusil,
asi těžko ví o čem mluvím.
Přesto znám jeden způsob, jak jablečnou vlákninu bezproblémů
konzumovat:
Uvařte si obyčejnou ovesnou kaši a přidejte jablečnou vlákninu ke konci
vaření a s trochou skořice a rozinek získáte skvělou kaši pro zdravou
snídani.
Zdroj: http://www.clanker.cz
0
před 3800 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |