Avatar uživatele
erresiel

Jak nejlépe zkonzumovat vlákninu v prášku?

Mám jablečnou vlákninu, ale v prášku, je velký problém ji zkonzumovat, v pití rozpustit nejde a zapít ji je pitomost.
Do teď jsem si ji přimíchávala do jogurtu jenže to přeci nemuže být jediný způsob, nenapadá me nic jineho, má někdo zkušenosti?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3774 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
briketka10

jednou jsem ji taky měla a byl to fujtajxl
ani v jogurtu se nedala pozřít prostě šla
do koše !! hubnout se dá jinak koupila
jsem si syrovátku je na 100% lepší než
ta vláknina a za stejný peníze 😁
marci. když ji bude dávat
do buchet, tak nezhubne..
Doplňuji:
http://mojete­lo.blogspot.cz/2013/10/­susena-syrovatka-versus-syrovatkovy.html
jo a ta vláknina chutnala, jako drcenej beton pfůůj :(

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Můžeš ji přidat třeba do karbenátků, do buchty ap.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Nejlépe pusou. Nechápu proč by nešla rozmíchaná v nápoji pít. Nesmíš z toho dělat těsto. Pak z toho napeč ty buchty.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lumirek

Jablečná vláknina je opravdu problém konzumovat, chutná jako namleté větve a je nechutně kyselá, těžko se ve vodě dá rozmíchat! Kdo nezkusil, asi těžko ví o čem mluvím.
Přesto znám jeden způsob, jak jablečnou vlákninu bezproblémů konzumovat:
Uvařte si obyčejnou ovesnou kaši a přidejte jablečnou vlákninu ke konci vaření a s trochou skořice a rozinek získáte skvělou kaši pro zdravou snídani.

Zdroj: http://www.clan­ker.cz

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek