Avatar uživatele
dnb

Jak otevřít konzervu bez otvíráku a nože?

Chci si otevřít konzervu a nemám na ni otvírák ani nůž, jak to mám udělat?
Doplňuji:
Zkuste někdo rozumnější odpověď než mowla, kdybych tu konzervu rozfláknul krumpáčem, už by zní nejspíš nic nezůstalo. A tím šroubovákem má do toho jako bodat tak dlouho až tam udělám 1500 malých dírek a stejnak mi to bude furt k hov…?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: dnb

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? bolak, marci1, abendsbrot23 před 3793 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
elektrikář

Viděl jsem zedníky jak otvirali konzervy s paštikou. Obroušením okraje konzervy na podlahovém betonu. Když se okraj odbrousil, otřeli písek z plechu kapesníkem a pak víčko na okraji zamáškli do vnitř a lžící jej podebrali.

Doplňuji:
Když jsem za mlada jezdíval na čundr ohřívali jsme propíchnuté konzervy na kraji u ohně. Jednou trochu opivněný kamarád zapomněl konzervu propíchnout. No bouchla z kozervy mu zůstalo jen dno a proužek plechu u boku konzervy masu bylo rozházené po lese Kamarád mněl mastný celý batlik a hlad.

Upravil/a: elektrikář

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Poklička

https://www.y­outube.com/wat­ch?v=oH2NahLjx-Y&hd=1

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
emissarius

Co popsal elektrilář si pamatuju z vojny jako ruskej votvírák, pozor, po okraji zůstávají špony. Šroubovákem to taky jde ale blbě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
znacka

jednou jsme otvírala konzervu nůžkama na plech :))) … je to celkem rychlý a pohodlný ale umyj si je!!!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Až budeš mít hlad tak ji otevřeš !!!

Na vojně jsme otevírali konzervy i kamenem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

A co máš???
Pilu, flexu, kleště, brusku, sekyru, šroubovák, rýč, krumpáč, majzlík…
To si neumíš poradit?
😉
Ale – pokud nemáš nic, budeš mít hlad.
Doplňuji:
Dnb – tak to fakt budeš mít hlad…
😁
Šroubovákem uděláš jednu díru a tu pak tímtéž šroubovákem zapřeným o okraj rozšíříš (pokud je ten šroubovák hoden toho označení a nejde o nějaký ´zmetek´ ze super-hyper za dvacku)…
Krumpáčem – o špici proděravíš víčko a páčením je utrhneš (čili krumpáčem „neflákneš“)…
___
Mám ti popsat i jiné způsoby? – resp. jinými nástroji???
😁

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kelt

Dej konzervu pod parní válec, bouchej do ní kladivem atd. Neříkáš, zda to budeš jíst.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Agneta

Dej ji na plynový sporák a počkej až se sama otevře:DDD

A budeš mít „šťavnatě“ vymalováno:-) a až to bude kapat ze stropu dolů, tak už to jen nachytáš do talíře…
>>>u tebe bych nechtěla bydlet – to musí vypadat <<< :DDD

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek