Já ho vždy oloupám, rozdělím na měsíčky a z těch také odstraním
slupku. Pak ho dám do sklenice se skleněným víkem a do lednice. Je pak
krásně vychlazené a připravené hned k podávání.
V pohodě mi tam vydrží dva dny – ale to na něj musím zapomenout,
protože my ho s milým moc rádi…:-)
0 Nominace Nahlásit |
Osobně ho sežeru během večera, max. dne 😁
Tak vyzkoušej postup od Damiana, možná bych zkusil místo sklenice
mikrotenový pytlík, nezabere tolik místa.
0 Nominace Nahlásit |
Já si ukrojím příčně silný plátek asi 2,5 cm. Na talíři si dužinu
vykrajuji lžičkou.
Zbytek překryji potravinovou folií a zítra pokračuju.
0
před 4677 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Oloupat vrchní slupku a do uzavíratelné krabičky do lednice.
Jíme ho pak oloupané ze všech tenkých slupek.
0
před 4676 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |