Podle vysokého obsahu kakaa a kakaového másla. Složení by mělo to být
uvedeno na obalu.
„Na pultech českých obchodů lze v současné době spatřit výrobky,
které na první pohled vypadají jako čokoládové, ale ve skutečnosti se
jedná o různé náhražky čokolád. Z náhražek bývají většinou
vyrobeny i různé vánoční i velikonoční figurky. Spotřebitel by měl
kvůli tomuto sledovat, zda je na obalu uvedeno, jestli se jedná o skutečný
výrobek z čokolády či nikoliv.“ (Wiki).
Upravil/a: Kepler
3Kdo udělil odpovědi palec? gumiczud, RyuzakiKate, da ny
před 1310 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak říká Kepler, ještě se povídá, že musí při rozlomení hezky křupnout :) Nemělo by toho v ní být ingrediencí na pět řádků. Ceny se pak pohybují různě, já nekupuju čokoládu pod 60 korun… Ty menší čokoládovny to mají pak i hezky zabalené s příběhem, to jsou pak trochu pálky, ale ten požitek za to stojí.
0
před 1310 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji čokolády Schogeten, jejich vysoká kvalita zaručuje nejnižší cenu a nejlepší poměr cena/kvalita.
0
před 1310 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Co považuješ za „kvalitní“? Spousta lidí to určuje podle toho kolik
je tam kakaa. Pro mně je kvalitní čokoláda ta, ve které nejsou náhražky
co tam být nemaj a chutná mi. Ty hořké mi zpravidla nechutnaj, ať so kdo
chce říká o kvalitě co chce…
Ty přeslazené polevy s čokoládoou příchutí také ne.
0
před 1309 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kvalitní čokoláda se pozná podle jejího složení… Nesmí být jen plná tuku, musí obsahovat kakao. Já mám třeba moc ráda čokoládu od cokoladovnajanek. Ta je dokonalá, opravdu mi chutná nejvíc ze všech čokolád, co jsem ochutnala a že jich bylo :D
Jen dodám, „kvalita“ u čokolád je od 65 – 70 % výš.
Ty mléčné a tukové náhražky se tváří jak, "také čokolády“ :)
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |