Avatar uživatele
krcek164

Jak roztavit obyčejnou bílou čokoládu?

Vždy když roztavím tabulkovou bílou čokoládu ve vodní lázni, tak mi zhrudkovatí a zhoustne a je naprosto nepoužitelná… Jak ji roztavit správně roztavit?

Zajímavá 0 před 3035 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Hykam

Pokud ji chceš použít jako polevu, přidej kousek ztuženého tuku.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jirkec

Já bych ten kekel ani nekupoval, natož tavil. Je to jen směska ztuženého tuku a dalších humusů, ono to asi bez hrudek ani nepůjde.

Upravil/a: jirkec

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Dej ji do pece.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Potřebuješ tzv. čokoládu na vaření, ne obyčejnou.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek