Já si hořčici vylepšuji dobrou uzeninou nebo vepřovým kolínkem. Samotná mi moc nechutná.
5Kdo udělil odpovědi palec? Děda Louda, brillant, Sůwa, anonym, Lamalam
před 4049 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Křenem, pepřem, kečupem, pikantní zeleninou, smetanou…atd. Jiné chuti docílíš, když příchutě jako zelenina nebo pepř a jiná koření jenom přimícháš, nebo rozmixuješ (rozdrtíš) a přimícháš. Inspiraci lehce získáš, když se ve větším obchodě podíváš na nabídku.
0 Nominace Nahlásit |
Neblbni. Ať ti někdo koupí v Makru profi kremžskou hořci 1,3 kg za
50 Kč a nebudeš nic přichucovat. Tak dobrou a pikantní hořčici jsem
ještě nejedl. Kam se za ní hrabe francouzská Dijona !!!
Hořčice je od české firmy Select Horeca je balená ve žluté PP lahvi á
1,3 kg. Je bez konzervantů !!
Výrobce Alba plus Pardubice.
Doplňuji:
Já tedy kupuji v jiném balení (profi), ale měla by být stejná . Je od
stejného výrobce.
http://www.albaplus.cz/kremzska-horcice-550-g-tuba/
Upravil/a: mosoj
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, anonym, anonym
před 4049 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Např. – nechám v plnotučné vyluhovat kořen křene (nakrájený na
´proužky´, před konzumací je vytáhnu) – výtečné.
Taky můžeš přimíchat feferonky – buďto nakrájené nahrubo (podobně,
jako ten křen) a neo naopak velmi jemně, ty pak jím s hořčicí.
0 Nominace Nahlásit |
Koupit si už vylepšenou hořčici, prodávají se jich spousty, stačí si vybrat a je to bez práce. Třeba ta dijonská od Hellmans je docela dobrá, ne tolik pálivá jako klasická dijonská. Nebo různé pepřové jsou výborné.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4049 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Do hořtice můžeš přidat dušené houby,Kyseloou sterilizovanou zeleninu,
Feferonky.Mleté masíčko.Sýr nivu, Tvrdý sýr,
Doplňuji:
Fantaziji se meze nekladou.
Upravil/a: elektrikář
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4049 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Do plnotučné hořčice přidávám wasabi a to jsou pak grády, ale míchám si to přímo na talíři k tomu dobrý párek a nemá to chybu. Ostrost si každý udělá sám.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4048 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Česílko, podle zdejších pravidel i kodexu se vulgarismy
nepřipouštějí, takže někdo, kdo kodex zná, zakročil. A tak je to
v pořádku. Ono totiž nejen, že zlatí a stříbrní uživatelé mají
právo nahlašovat závadné příspěvky, jsou tím dokonce zaúkolováni a
měli by tuto činnost provádět . Někteří si to sice vyložili jako
určitou možnost řešit si osobní rozepře, ale mrkni do pravidel, k čemu
vlastně toto oprávnění slouží. Rozhodně ne k tomu, aby se tu někdo
vulgárně „ukájel“ a všichni mu to tolerovali.
Mrzí mne jediné, že jsem nebyla natolik rychlá, abych mohla zareagovat a
postarat se o to sama.
Znám pravidla, ale mě to nevadí u mých otázek vulgární odpovědi, jen si udělám o dotyčné osobě obrázek.
To si sice udělám také, ale na druhé straně si nemyslím, že tu takoví lidé mají co pohledávat. Zjevně tím ignorují pravidla a víš, že jsem profláknutá tím, že tu s pravidly a kodexem pořád otravuji. Vulgarita mi opravdu hodně vadí.
Proč jste mi smazali odpověď Warbandáka, aspoň by ostatní viděli, četli, co je zač.
Warbandák, když vynecháš sprostá slova, nic neřekneš. To máš dosti malou slovní zásobu :(
Drap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |