je více druhů, jsou i sušené s cukrem nebo máčené v medu a sušené a máčené v čokoládě a možná jsou ještě nějak chemicky upravené
0
před 5075 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Při sušení používáš špatnou technologii. Musíš formou pokusu a
omylu zjistit při jaké teplotě a za jaký čas usušíš na svém zařízení
banány stejně jako profesionálové. Přihlédnout při tom musíš také
k síle kousků které sušíš, musí bít všechny stejně silné a správně
i jejich průměr by měl být stejný (pozor vzniká hodně odpadu který
výrobna zpracuje jinak, ty si musíš poradit co s ním)
Také by měli být banány stejně dozrálé a stejně vlhké. Při každé
sebemenší změně se musí pozměnit technologický postup sušení a o kolik
to si musíš vyzkoušet sama
0
před 5074 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |