Já bych je dal na chvíli do trouby. Předpokládám, že klasickou máš. Ale za výsledek neručím, nezkoušel jsem.
0 Nominace Nahlásit |
Já většinu věcí ohřívám na plynu v tenkostěnné pánvi do které dám vodu a přiklopím poklicí, pára to prohřeje, vypnu a nechám trochu zchladnout. Prohřejí se i hutné kusy masa, stačí odhadnout množství vody a dobu prohřívání. Je dobré tam dát i trochu oleje aby se snížilo riziko připálení.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |