Avatar uživatele
fortin

Jak smažit a jak dlouho cibuli aby byla „dozlatova“?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? elektrikář, chudst před 4985 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

hlavně ji včas odstavit protože v tom horkém tuku ještě dojde a byla by černá

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
gnosis

tak nejpresneji to zjistis tak, ze se na ni podivas:) zalezi na spouste veci, na jake panvi ji delas, na jakem plameni, na cem ji smazis … nejdriv zacne vonet, pak sklovatet(zacne byt „prusvitna“) a pak jemne zloutnout, tehdy ji sundas z plamene, ona jeste trochu dojde. no a kdyz to nestihnes, a zacne hnednout, uz je pozde :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
chudst

Na panvicce normalne rozpustite maslo, na to date nakrajenou cibuli a smazite nejake 4 minuty? Proste nez zacne zlatnout a ziska barvu, jakou ji znate, kdyz ji jite. Musi se samozrejme obcas michat, aby se nepripalila.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Pokud už hrozí že se cibulka spálí jde jí schladit na studené vodě.Cibulka se musí míchat a hlídat.Záleží jaké má nádoba dno a jaký máte sporák.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Děda Louda

Tak akorát, jinými slovy přiměřeně, přiměřeně…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek