hlavně ji včas odstavit protože v tom horkém tuku ještě dojde a byla by černá
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, chudst
před 4954 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
tak nejpresneji to zjistis tak, ze se na ni podivas:) zalezi na spouste veci, na jake panvi ji delas, na jakem plameni, na cem ji smazis … nejdriv zacne vonet, pak sklovatet(zacne byt „prusvitna“) a pak jemne zloutnout, tehdy ji sundas z plamene, ona jeste trochu dojde. no a kdyz to nestihnes, a zacne hnednout, uz je pozde :)
0 Nominace Nahlásit |
Na panvicce normalne rozpustite maslo, na to date nakrajenou cibuli a smazite nejake 4 minuty? Proste nez zacne zlatnout a ziska barvu, jakou ji znate, kdyz ji jite. Musi se samozrejme obcas michat, aby se nepripalila.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud už hrozí že se cibulka spálí jde jí schladit na studené vodě.Cibulka se musí míchat a hlídat.Záleží jaké má nádoba dno a jaký máte sporák.
0 Nominace Nahlásit |
Tak akorát, jinými slovy přiměřeně, přiměřeně…
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4953 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |