My doma se s tím nekakáme a umixujem to v kuchyňském robotovi, tření-netření. (Tzv. metoda ŽaVeS.) Teoreticky mě napadlo, že by se to dalo zkusit mlýnkem na mák, ale kdo by si zasmrázel mlýnek na mák česnekem. Na druhou stranu málokdy potřebujeme česnek utřít do zásoby, náš domácí česnek je během zimy spotřebován (a většinou je ho ještě málo), spíše tak zpracováváme zelené části a je z toho česnekové pesto.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |