Osobně si myslím, že je to víceméně jedno. Snad ty namočené se loupou trochu lépe.
0
před 5505 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Teď už loupej brambory jen na sucho nebo umyj a uvař ve slupce. Namáčím vo vodě nové brambory, když mají ještě šupinky a snadněji se pak seškrábnou.
0
před 5504 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podle mě se loupou pouze brambory, uvařené ve slupce. Buď za horka, nebo za studena, podle toho, k čemu je potřebuješ. Brambory syrové se t zv. škrábou. Ranné namáčíme ve vodě, později pak nasucho, například pomocí škrabky.
0 Nominace Nahlásit |
loupat ve vodě je největší blbost, brambory do vody uvolní vitamíny. Ty potom spinavou vodu slejes a das je do nove, jenze vitaminy si vylila. Zasadne loupat na sucho a vkladat do teple vody na uvareni. Nebo uvarit ve slupce a pak oloupat. 🙂
0
před 5503 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Uvařené brambory se mají loupat bezz vody, kulatým nožem, jde to krásně od sebe. Ve vodě by se moc máčeli a můžou se rozleptat vodou. a také vitamíny by se nám vymáčely,jestli ještě po vaření nějaké zbyly. Jinak podle nových způsobů se mají vařit bramory v páře, aby netratili např. vitamín C.
0
před 5500 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to jedno jestli ve vodě nebo na sucho. Hlavně je nejdřív očisti od hlíny, ta potom mezi zuby křupe.
0
před 5481 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |