V období vegetace,kdy jsou ty řapíkatý klacky šťavnaté a jsou
nejvhodnější k jídlu.
Řapíky sklízíme, když dosáhnou délky 30 cm a průměru 1,5 – 2 cm.
Ideální dobou pro sběr jsou ranní hodiny, dokud je zelenina svěží.Sběr
se doporučeje pouze do konce června. Řapíky zabalené v mikrotenovém
sáčku vydrží v ledničce jeden až dva týdny.
http://abecedazahrady.dama.cz/clanek/reven-rebarbora-nepropasnete-dobu-sklizne-je-tu
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Jugar, kluk šikovná, ten se naučil i vkládat i odkazy, odkud čerpal slova na svou odpověď.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |