Rohlíky dávám do mrazáku, kde vydrží i více dní. Po rozmražení jsou jako čerstvé, ale jsou cítit slabým pachem. Nevím, jestli je to náznak plísně (která není vidět) nebo to má jinou příčinu. Po zakoupení je dávám hned do mrazáku v igelitových sáčcích, ale pokud jsou zmražené, proces plísně by snad neměl působit. Ale možná se mýlím a původ zápachu je někde jinde. V čem dáváte pečivo do mrazničky? Díky za odpověď.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3549 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Veškeré pečivo, cukroví, zákusky a další, dávám do plastových krabic a dobře uzavřu a je to bez nějakých pachů.
0 Nominace Nahlásit |
Náznak plísně to není,to jenom ty rohlíky pochytají pachy z toho mražáku.Já taky dávám do sáčků.Oni ale i dva sáčky propustí pach.
0 Nominace Nahlásit |
Odpověď na otázku: v hermeticky uzavřených nádobách (viz třeba barbakan). Odpověď na rozvedení otázky: v ničem, prostor v mrazničce je příliš drahý a vzácný na to, abych tam skladoval potraviny, které si můžu kterýkoliv den koupit v obchodě. V mraznici mám produkty ze zabijačky, sezónní úrodu ze zahrady atp., rohlíky a chleba ne.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?gecco Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |