Avatar uživatele
Adam R

Jak správně mrazit rohlíky, aby pak nezapáchaly?

Rohlíky dávám do mrazáku, kde vydrží i více dní. Po rozmražení jsou jako čerstvé, ale jsou cítit slabým pachem. Nevím, jestli je to náznak plísně (která není vidět) nebo to má jinou příčinu. Po zakoupení je dávám hned do mrazáku v igelitových sáčcích, ale pokud jsou zmražené, proces plísně by snad neměl působit. Ale možná se mýlím a původ zápachu je někde jinde. V čem dáváte pečivo do mrazničky? Díky za odpověď.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3502 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Veškeré pečivo, cukroví, zákusky a další, dávám do plastových krabic a dobře uzavřu a je to bez nějakých pachů.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dědapetr

Pečivo dávám do plastových krabic s odsátým vzducem.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
alexandra

Náznak plísně to není,to jenom ty rohlíky pochytají pachy z toho mražáku.Já taky dávám do sáčků.Oni ale i dva sáčky propustí pach.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cochee

Odpověď na otázku: v hermeticky uzavřených nádobách (viz třeba barbakan). Odpověď na rozvedení otázky: v ničem, prostor v mrazničce je příliš drahý a vzácný na to, abych tam skladoval potraviny, které si můžu kterýkoliv den koupit v obchodě. V mraznici mám produkty ze zabijačky, sezónní úrodu ze zahrady atp., rohlíky a chleba ne.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?gecco Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek