Avatar uživatele
otaznik007

Jak správně opéct marshmallow?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? flodur, briketka10 před 4619 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
juie

Normálně napíchnout a nad ohněm něco výborného…zkus a uvidis sam…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Pokud se nepletu, tak tyhle bonbóny se dají jíst přímo, nebo grilovat. Takže je zkuste ogrilovat v troubě nebo na grilu a uvidíte. Výsledkem má být na povrchu krásně nazlátlý až světle hnědý bonbon.
Pořád máte šanci, že když se práce dařit nebude, pochutnáte si i bez grilování.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
briketka10

http://www.you­tube.com/watch?v=pla­ynmJB_TI&featu­re=relmfu

tady je přesný návod a dát je mezi oplatku :DDD

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Klariska

Napíchnout na něco… A pořád otáčet…cukr zkaramelizuje utvoří křupavou krustičku, ale vevnitř musí být pořád měkký… jestli je černý tak už se nedá zachránit…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek