Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? flodur, briketka10 před 4637 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Normálně napíchnout a nad ohněm něco výborného…zkus a uvidis sam…
4Kdo udělil odpovědi palec? flodur, Damiana, terry, briketka10
před 4636 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se nepletu, tak tyhle bonbóny se dají jíst přímo, nebo grilovat.
Takže je zkuste ogrilovat v troubě nebo na grilu a uvidíte. Výsledkem má
být na povrchu krásně nazlátlý až světle hnědý bonbon.
Pořád máte šanci, že když se práce dařit nebude, pochutnáte si i bez
grilování.
0 Nominace Nahlásit |
http://www.youtube.com/watch?v=playnmJB_TI&feature=relmfu
tady je přesný návod a dát je mezi oplatku :DDD
0 Nominace Nahlásit |
Napíchnout na něco… A pořád otáčet…cukr zkaramelizuje utvoří křupavou krustičku, ale vevnitř musí být pořád měkký… jestli je černý tak už se nedá zachránit…
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |