Mně se nikdy nepovede. Nejsem si jistá, jak dlouho nechat ty škrobové kuličky máčet – a v čem, jak dlouho pak vařit… čím ho případně dosladit/ochutit, ať je to prostě dobrý.
Všimla jsem si, že mám tendenci pak při vaření se soustředit na těch pár kuliček, co se mi zdají ještě tvrdé, a přidávat další mléko a celé to zabiju. 😀 Pak mám z toho spíš hnusnou kaši, nevypadá to vůbec jako kupovaný dezert ze zdravé výživy… kde byla hezky vidět ta struktura.
Prosím návod jak pro blbce. 😀 Ani ChatGPT mi pořádně neporadil – jednou plácá, že to mám nechat máčet pouze ve vodě, a přes noc, pak zas že přes noc určitě ne…
Prosím o vaše zkušenosti.
A jestli se nudíte, klidně napište i postup k pudinku z chia semínek.
Zajímavá 0 před 536 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Třeba tohle: https://www.youtube.com/watch?v=IniSUYmEaBM
0
před 536 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |