Avatar uživatele
Lucyfer

Jak správně připravit tapiokový pudink?

Mně se nikdy nepovede. Nejsem si jistá, jak dlouho nechat ty škrobové kuličky máčet – a v čem, jak dlouho pak vařit… čím ho případně dosladit/ochutit, ať je to prostě dobrý.

Všimla jsem si, že mám tendenci pak při vaření se soustředit na těch pár kuliček, co se mi zdají ještě tvrdé, a přidávat další mléko a celé to zabiju. 😀 Pak mám z toho spíš hnusnou kaši, nevypadá to vůbec jako kupovaný dezert ze zdravé výživy… kde byla hezky vidět ta struktura.

Prosím návod jak pro blbce. 😀 Ani ChatGPT mi pořádně neporadil – jednou plácá, že to mám nechat máčet pouze ve vodě, a přes noc, pak zas že přes noc určitě ne…

Prosím o vaše zkušenosti.

A jestli se nudíte, klidně napište i postup k pudinku z chia semínek.

Zajímavá 0 před 536 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
elkon

Třeba tohle: https://www.y­outube.com/wat­ch?v=IniSUYmE­aBM

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek