A tak jakoby zprůsvitněl?
Zmrazila jsi jej pomalu (v domácích podmínkách běžné), takže popraskaly
buněčné stěny – po rozmrazení bude ´vodovatý´ a změklý.
Chuťově nic moc, ale škodlivé to není (podobně květák dopadne při
uvaření) – smažený už bych z něj nedělal, ale do polívky nebo na
mozeček ´dobrý´ – jedovaté to není.
😉
3Kdo udělil odpovědi palec? hanny 2, briketka10, jáára
před 3509 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Květák se nemá zmrazovat,ale když musíš,tak chvíli povařím, do
poloměka a pak zmrazím.
Čerstvý neomytý květák v perforovaném mikrotenovém sáčku vydrží
v chladničce asi deset dní, předvařený se dobře zmrazuje.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |