Udělat sushi v domácím prostředí může být zábavný a odměňující zážitek, ale bezpečnost by měla být vždy na prvním místě. Surové ryby mohou být hostitelem různých parazitů a bakterií včetně salmonely, takže je důležité dodržovat následující kroky, abyste mohli vytvořit sushi bez rizika:
Pamatujte, že i když dodržujete všechna tato pravidla, stále existuje malé riziko, že se můžete setkat s parazitickými nebo bakteriálními infekcemi. Pokud máte špatný pocit z konzumace jakéhokoli potravinového produktu, měli byste vyhledat lékařskou pomoc.
0
před 451 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |