Já papiňák mám,ale záleží na kvalitě masa.Hovězí kupuji pouze domácí od známých a i tak,když je býk starší,tak ani hodina a půl nestačí.Dnes jsem naopak dělala guláš a za 50 minut bylo měkoučké.Má babička vaří v obyčejných hrncích a maso ponaklepe ikdyž dělá kostky na guláš a vaří dlouho.Tipla bych dobré dvě hodiny.Investujte do papiňáku,vyplatí se vám jak časově,tak ušetříte energii.
0 Nominace Nahlásit |
Zalezi na jaky zpusob ho chcete udelat.
Chce to hlavne maso z mladeho kusu,nechat lezet v marinade podle vlastni
chuti.
Ja pouzivam koreni Krehke maso,maso je potom krehke,stavnate a neni potreba ho
varit tak dlouho.Jinak toto koreni ja vlastne nejaka sul,takze neni potreba
pote solit.
0 Nominace Nahlásit |
Ono je hovězí a hovězí. Nemám ani tušení,jaké doma máte.
Zdroj: http://www.rodina-finance.cz/zdrava-vyziva.212/hovezi-maso-vyber-uprava.21025.html
0 Nominace Nahlásit |
Někde,kdesi jsem četl,že pokud je hovězí maso ze starého kusu,může se přidat troška jedlé sody a ta to změkčí.
0 Nominace Nahlásit |
Papiňák není špatná věc. Jen se s ním musite naučit zacházet. Koupit si minutkové hodinky.Maso by se mnělo nechat odležet v lednici,vyzrát. Pokud to budou plátky naklepat, Zprudka opéct, aby se maso zatáhlo a zůstala v něm šťáva. Podlejt a v mírném varu dusit. Podle potřeby podlévat, až to zmněkne a rozvaří se cibulka nakonec vydusit až na tuk a zaprášit moukou. nebo přidat jíšku jako základ na omáčku,Ochutnat dosolit okořenit.Pokud budete chtít, silný vývar dává se maso do studené vody.Pokud to bude k omáčce do horké aby se povrch zatáhnul a chuť zůstala uvnitř.Vařit pomalým varem sbítat pěnu,přidat zeleninu a vařit až je to mněkké.Vařit tak přez hodinu pak kousek ochutnat.Dobrou chuť.
0 Nominace Nahlásit |
No, hovězí je trošku těžší. Ale zkusil bych i konfitované, být tebou, výborné je! Viz tento článek https://reklama.denik.cz/reklama/vyzkouseli-jste-uz-konfitovane-maso-20181128.html
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |