Avatar uživatele
lucille

Jak uskladnit kynuté těsto v chladničce do druhého dne bez použití obalů?

Zdravím, pracuji ve výrobně mražené pizzy a můj šéf by se do budoucna rád zbavil plastových sáčků (i jiných obalových materiálů) do kterých balíme navážené, vyhnětené kusy neupečeného těsta připravené na použití následující den. Proto nás poprosil, jestli nemáme nějaký nápad, jak toto těsto skladovat aby se k sobě kusy těsta neslepily, neoschly nebo se jinak neznehodnotily.
Ať přemýšlím jak chci nic mě nenapadá.

Nezabalené těsto – oschne, slepí se k sobě i ke krabici
Těsto pomazané olejem – oschne podstatně méně ale do druhého dne se stejně slepí a špatně se s ním pracuje
Těsto zasypané moukou – oschne mnohem více a slepí se
Těsto uložené do krabice s přihrádkou pro každý kus zvlášť – oschne a přilepí se ke krabici

Máte prosím nějaký tip jak na to? Pokud možno aby to nakonec nevyšlo dráž než mikrotenové sáčky (cca 1500ks sáčků denně)

Předem děkuji

Zajímavá 0 před 930 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
rrihamirek1

Oblette konkurence a zjistete jak to delaji

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Ametyst

Možná je lepší používat průhlednou balící fólii ( cling film), v roli jako alobal. Ve videích na YT ji používají při kynutí chleba.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek