Zdravím, pracuji ve výrobně mražené pizzy a můj šéf by se do budoucna
rád zbavil plastových sáčků (i jiných obalových materiálů) do kterých
balíme navážené, vyhnětené kusy neupečeného těsta připravené na
použití následující den. Proto nás poprosil, jestli nemáme nějaký
nápad, jak toto těsto skladovat aby se k sobě kusy těsta neslepily,
neoschly nebo se jinak neznehodnotily.
Ať přemýšlím jak chci nic mě nenapadá.
Nezabalené těsto – oschne, slepí se k sobě i ke krabici
Těsto pomazané olejem – oschne podstatně méně ale do druhého dne se
stejně slepí a špatně se s ním pracuje
Těsto zasypané moukou – oschne mnohem více a slepí se
Těsto uložené do krabice s přihrádkou pro každý kus zvlášť –
oschne a přilepí se ke krabici
Máte prosím nějaký tip jak na to? Pokud možno aby to nakonec nevyšlo dráž než mikrotenové sáčky (cca 1500ks sáčků denně)
Předem děkuji
Zajímavá 0 před 930 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Možná je lepší používat průhlednou balící fólii ( cling film), v roli jako alobal. Ve videích na YT ji používají při kynutí chleba.
0
před 930 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |