Avatar uživatele
anonym

Jak velké krájíte brambory na vaření jako přílohu?

koukám, že jsem asi jediný, kdo má raději větší

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Hlasujte v anketě
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? redy, marci1 před 3336 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Luxx

střední

… tak, aby byly do pusy akorát

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
redy

střední

Babčina je krájela na čtvrtky. Ale já sem vždycky chtěla menší kousky.
A tak teď už na malé, jak píše barbakán.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

střední

Asi takové střední. Většinou však vařím brambory ve slupce. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

střední

Většinou na čtvrtiny, velké brambory na osminy.
Malé na půlky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

malé

… jsou dříve uvařené a nemají snahu se rozpadat.

Zdroj: Vlastní zkušenost!

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
gecco

malé

Přiměřeně…
Např. k omáčce či výpeku menší (lépe se drtí a nechávají nasáknout šťávou nebo omáčkou), ke třeba jelítku a jitrnici (nebo rybě…) spíše střední (lépe se vcelku jedí)…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
štamgast

střední

Na čtvrtky, pokud je čtvrtka moc velká tak ji rozpůlím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ahold

větší

A nejradějí pokud jsou oválné, tak je krájím podél na1/4, nebo1/8.

Upravil/a: ahold

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

střední

Přiměřeně,ale když tu mám malé holky,tak krájím na malí kousky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek