Polívku ze sáčku vyrábějí tak, že jeho obsah nasypou do hrnce
s patřičným množstvím vody, již přivedou do mírného varu, který
udržují po doporučenou dobu. Budeš-li ji vařit déle, odparem vody
zhoustne, což může vést až k jejímu připálení.
Doplňuji:
Chceš-li dosáhnout optimálního výsledku, postupuj podle instrukcí na
pytlíku.
Upravil/a: Děda Louda
0 Nominace Nahlásit |
Rozvaříš si nudle,pokud si takovou koupíš.Taková polívka s hned po uvaření musí sníst všechna,protože nudle pak absorbují tekutinu,polívka zhoustne,nudle se rozpadnou a celek bude nepojídatelný.
0
před 4266 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, chci se zeptat na to, jak doma vaříte polívky? Já docela uvažuju nad tím, že bych si koupila polévkovar https://www.domo-elektro.cz/p/domo-do705bl-polevkovar-automaticky-bily. Ale nevím… je to pocník? Vyplatí se ho mít doma?
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |