Dát do sklenic, zavíčkovat a zavařit jako každé jiné maso. Ideální je nadvakrát. Cca 50 minut, na chvíli přerušit až trošku pochladne a znovu 50 minut.
3Kdo udělil odpovědi palec? dudu, elektrikář, johana 56
před 4403 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
http://lmgtfy.com/?q=Jak+zava%C5%99it+hov%C4%9Bz%C3%AD+ve+vlastn%C3%AD+%C5%A1t%C3%A1v%C4%9B%3F
2Kdo udělil odpovědi palec? Katusa, elektrikář
před 4403 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Maso naklepat mírně osolit a okořenit koření se rozleží.. v mé
kuchařce doporučují sterilizaci 60 min jeden den a 60 miín druhý den
Doplňuji:
Do každé sklenice bych přidal 1 až 2 lžíce vody
Upravil/a: elektrikář
0
před 4395 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |