Někteří 2× den po sobě po hodině, někteří 2 hodiny a jen jednou…prostě názory se liší…mohl by mi někdo poradit, pokud možno z vlastní zkušenosti?Jedná se o kuřecí, dopředu upečené, část na kostičky a orestovaná. Chtěla bych, aby z něj zůstaly kousky, ne aby se z něj stala beztvárná paštiková směs…předem děkuju, nehci si zkazit svou kuchařskou „reputaci“
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Kerberus před 4904 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kuřecí maso není třeba zavařovat 2* a už vůbec ne hodinu.Pokud je maso
dobře propečené,stačí dvacet minut a to je doba,kdy nevznikne ,ta vámi
zmiňovaná,paštiková směs.
Doplňuji:
Pro: tom004
Smysl zavařování i kuřecího masa je v tom,že si vezmeš sklenici na čundr,na dovolenou,pro rychlou večeři či oběd.Stačí?
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
pokud je pečené stačí 30–40 minut 1× pak otočit sklenici dnem vzhůru a nechat vychladnout
0 Nominace Nahlásit |
Kuřecí maso už připravené předpečené,není nutné zavařovat dyl než 20 až 30min,stačí aby tam nebyl žádný vzduch,víčka dobře držela.
Zdroj: žolík
0 Nominace Nahlásit |
Tak to se rád nechám poučit i já.Nějaký ten pátek už na tom světě pobývám,ale,že by někdo zavařoval kuřecí maso,vařené,syrové,nebo pečené,je pro mne absolutní novinka.Hlavně mi uniká smysl.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |